Skip to the content

Virtaa Lempäälään

Lempäälän lukio on innovatiivinen ja vireä lukio, jonka uudessa upeassa lukion ja Tredun Lempäälän toimipisteen yhdistävässä Virta-kampuksessa opiskelee yli 400 energistä, aktiivista ja elämänmyönteistä nuorta. Korkeatasoinen opetus, laaja kurssitarjotin sekä monipuoliset opetusmenetelmät moderneissa tiloissa Ahtialanjärven rannalla luovat erinomaiset puitteet opiskelulle.

Virta-kampus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä noin kilometrin päässä Lempäälän keskustasta. Rakennuksessa toimii myös Pirkan opisto. Virta-kampuksen tilat ovat myös ulkopuolisten käytettävissä. Tarjolla ovat esimerkiksi rakennuksen suuri kokoontumisaula, liikuntasali, kuntosali, monitoimisali ja luokat. Myös Lempäälän kunnanvaltuusto kokoontuu monitoimisalissa.

 

Tiedotusvirtaa

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on luottanut useita vuosia iDiDiin infonäyttötarpeissaan, joten Lempäälän Virtakampuksen infonäyttöjärjestelmäksi valikoitui iDiD. Infonäyttöjä käytetään monipuolisesti sekä henkilökuntaviestintään, opiskelijaviestintään ja iltakäyttöä varten suunnattuun tiedotussisältöön.


lempaalavirta01.jpg
lempaalavirta02.jpg
Sivistystoimi

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.