Skip to the content

Lemmikkieläinten ruokaa kosketusnäytöllä

Prima Pet Premiumille kosketusnäyttö liikkuvaan käyttöön. Tampereen kupeessa Pirkkalassa päämajaansa pitävä Prima Pet Premium Oy on voimakkaasti ja kannattavasti kasvava lemmikieläinruokiin ja -tarvikkeisiin erikoistunut maahantuonti- ja tukkuyritys. Vuonna 1999 perustettu Prima Pet Premium on kasvanut koko olemassaolonsa ajan ja yritys onkin palkittu kannattavan liiketoimintamallinsa toteutuksesta.

Prima Petin toimintaa leimaa rohkea markkinointi ja jatkuva jalkautuminen asiakkaiden pariin mitä monenlaisimmissa messu- ja promootiotapahtumissa. Markkinointitapahtumissa apuna on syksystä alkaen kulkenut mukana iso kosketusnäyttö, jonka avulla uusien tuotteiden esittely vilkkaissa messutapahtumissa on entistä helpompaa. iDiDin avulla näytön interaktiiviselta puolelta löytyy asiakkaiden käyttöön Prima Petille rakentamiamme pelejä ja passiivitilassa näytöllä pyörii vaihtuvaa Prima Petin informaatiota. 


primapethero.jpg
primapetcontent.jpg
primapet-img1.jpg
Prima Pet Premium

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.