Skip to the content

Rakennusalan innovatiivinen uudistaja

Lehto Group on suomalainen rakennusalan konserni, joka keskittyy toiminnassaan kehittämäänsä talousohjatun rakentamisen toimintamallin hyödyntämiseen. Talousohjatussa rakentamisessa toteutus ja suunnittelu on integroitu kustannushyötyjen saavuttamiseksi.

Lehdon kehittämät rakennusalan innovaatiot perustuvat modulaariseen toteutustapaan, jolla saavutetaan kustannushyötyjen lisäksi rakentamisen parempaa laatua. Modulaarisella toimintamallilla Lehto voi tarjota asiakkailleen nopean ja vaivattoman prosessin avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen. Se on ainutlaatuinen lupaus alalla, jossa aikataulut usein venyvät  ja budjetit paukkuvat. Lehto on lupaus talousohjatusta rakentamisesta, jossa kustannuslaskelmat ja aikataulut pitävät. Lupaus työnjäljestä, joka ylittää asiakkaiden odotukset.

Lehdon ammattilaisilla on vuosikymmenten kokemus toimitilojen, asuntojen, hyvinvointitilojen ja muiden julkisten rakennusten rakentamisesta sekä putkiremonteista. Yhtiöllä on neljätoista toimipaikkaa Suomessa, pääkonttori sijaitsee Kempeleessä.

Uuden konttorin infonäyttöviestintä

Konsernin uudesta Tikkurilan toimipisteestä löytyvät videoseinäratkaisut sekä sisäiseen viestintään että asuntomyyntiin. Sisäisen viestinnän tarpeisiin vastaavat erinäiset sisällöt, joihin lukeutuvat muun muassa juna-aikataulut, sääennusteet, lehdistötiedotteet ja muut uutiset. Asuntomyymälän näytöt keskittyvät mainontaan.


lehtofiilis.jpg
lehtogroup.jpg

Muita samanlaisia

Arjessa

- Sosiaali- ja hoivapalveluita vastuullisesti ja valtakunnallisesti

Arjessa

Boliden

- Työturvallisuustieto nähtäville

Boliden

Peab Oy

- Työturvallisuutta näytöllä

Peab Oy

Graniittirakennus Kallio

- Infrarakentamisen ammattilainen

Graniittirakennus Kallio

Raumaster Group

- Global leader in material handling systems

Raumaster Group
Lehto Group

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.