Skip to the content

Techminerals from Finland

Latitude 66 Cobalt Oy on australialais-suomalainen vuonna 2017 perustettu kaivostoimintaan ja mineraalituotantoon erikoistunut yritys. Yritys on ostanut Kuusamossa ja Posiolla sijaitsevat kaivoskehityshankkeet, jotka ovat aiemmin olleet Dragon Mining ja Kuusamo Gold Oy -nimisten yhtiöiden hallussa.

Latitude 66 Cobaltin tavoitteena on käynnistää kobolttikaivokset Kuusamossa ja Posiolla tulevien vuosien aikana. Yritys haluaa olla keskeinen osa suomalaista kobolttiklusteria. Kobolttiklusterilla yritys tarkoittaa kaivostoimintaa, metallien jatkojalostusta sekä tulevaisuudessa toivottavasti myös akkuteollisuutta.

Pienimuotoinenkin kaivostoiminta vaikuttaa lähiympäristöönsä merkittävästi. Yritys tulee toiminnassaan käyttämään vain tunnettuja ja Suomen olosuhteissa turvalliseksi havaittuja prosesseja ja tuotantotapoja. Luonto on suomalaisen matkailun ydin ja yritys tulee huomioimaan matkailuelinkeinon erityistarpeet toiminnassaan. Matkailu- ja kaivoselinkeinot eivät sulje toisiaan pois, kunhan kaivostoiminta suunnitellaan matkailuelinkeinoa kunnioittaen.

Näkyvää asiakasviestintää

Yrityksen toimitilat sijaitsevat vilkkaasti liikennöidyn kadun varrella Oulun rautatieasemaa vastapäätä. Ikkunalle sijoitetun erityiskirkkaan ikkunanäytön avulla ajankohtaiset asiat ja tiedotteet saavuttavat ohikulkijat näyttävästi. Toimiston sisänäyttöä voidaan taas hyödyntää vierailijaviestintään monipuolisesti.


lat6602.jpg
lat6601B.jpg
lat6604.jpg
lat6603.jpg
Latitude 66 Cobalt Oy

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.