Skip to the content

Tuutha siekii!

Matkailutiedottaminen Lappeenrannan seudulla laajentui vuoden 2018 alussa matkailuliikenteen solmukohtiin sijoitettavilla isoilla iDiD-kosketusnäytöillä. Ensimmäisessä vaiheessa kosketusnäyttöjä asennettiin kuuteen kohteeseen: Rautatieasema, LUT, kaupungintalo, kauppakeskus IsoKristiina, Cafe Marjuska ja lentoasema.

Digitaalinen infopiste

Lappeenrannan ratkaisussa hyödynnetään erittäin toimivaksi koettua ratkaisumallia, jossa matkailupisteen keskiössä on iso kosketusnäyttö. Näyttö on asennettu graafiselta ilmeeltään tyylikkääseen ja erottuvaan Visit Lappeenrannan seinäkkeeseen. Kosketusnäytön lisäksi seinäkkeessä jaetaan perinteisiä esitteitä alueen matkailutarjonnasta ja kaupungin tapahtumista. Matkailija pääsee kosketusnäytöltä valitsemaan sisältökielen sekä selaamaan alueellisten toimijoiden verkkoaineistoja. Silloin, kun näyttöön ei kosketa, näytetään siinä Lappeenrannan matkailun luomia tiedotteita ja mainoksia.


lappeenrannanmatkailu02.jpg
visitlappeenranta.jpg
lappeenrannanmatkailu01.jpg
VisitLappeenranta
VisitLappeenranta - Lappeenrannan kaupungintalo
VisitLappeenranta - Lentoasema
VisitLappeenranta - LUT
VisitLappeenranta - Cafe Marjuskan matkailunäyttö
VisitLappeenranta - Rautatieaseman matkailunäyttö
VisitLappeenranta - Koulukadun bussipysäkki
VisitLappeenranta - Matkailuneuvonta, Iso-Kristiina

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.