Skip to the content

Aurinkoisia kenttiä näytöillä

Lakeside Golf Sastamalassa on 36-reikäinen golfkeskus kauniissa karkkulaisissa kulttuurimaisemissa. Kahden erilaisen kentän sekä Kartanoravintolan ja kahden kahvilan voimin pelaajia palveleva golfkeskus käyttää iDiD-infonäyttöjä esimerkiksi tapahtumatiedotteiden ja lounaslistojen esittämiseen helpolla ja näyttävällä tavalla.

Golfkentän Kartanoravintola ja Klubi toimivat taukopaikkoina pelaajille ja tarjoavatkin siksi erinomaisen kohteen infonäyttöjen sijoittamiselle. Keskus tuo esimerkillisen somepresenssinsä esille myös paikan päällä automaattisesti infonäyttöjen kirkkailla ruuduilla. Instagramissa jaetut aurinkoiset kuvat kentistä ja pelihetkistä, sääennusteet ja tulevat tapahtumat mahtuvat kaikki vuorottelemaan samalle näytölle palvellen niin golfaajien tiedontarvetta kuin viihdyttäenkin. Kaksi pienempää ja yksi perinteisen kokoinen, 49-tuumainen IGLO-koteloitu infonäyttö ovat myös ajankäytöllisesti unelmaratkaisu, sillä automaattisesti päivittyvien sisältöjen ylläpitäminen ei vaadi ylimääräistä työaikaa.

Kuinka tuoda sosiaalisen median aktiivisuus esiin ja mainostaa tapahtumia?

Aurinkoiset kuvat nurmikentiltä, sääennusteet ja tulevat tapahtumat vuorottelevat golfaajien iloksi taukopaikkojen näytöillä ja IGLO-kotelointi pitää näytön suojassa kolhuilta. Automaattisesti päivittyvä sisältö pysyy aina ajan tasalla ja saa sopivasti väriä pelaajien itsensä tuottamista kuvista.


lakeside.jpg
lakesidesis.jpg
Lakeside Golf

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.