Skip to the content

Keskellä kaupunkia nääs

Tampereen teattereiden, Tampere-Talon, Visit Tampereen ja Lippupisteen uudessa yhteisessä palvelupisteessä digitaalisuus kohtaa maukkaan vanhaa henkivän sisutuksen.

Maanantaina 11.8.2014 tamperelaiset kulttuurinystävät aplodeerasivat oikein urakalla, kun kulttuurimyymälä Aplodi avasi ovensa Hämeenkadulla Tampereen Teatterin kivijalassa. Kulttuurimyymälä rakennettiin vanhaa Tamperetta henkiväksi kokemukseksi, jossa kuitenkin asiakasviestintä hoituu modernisti iDiD-näyttöjen välityksellä.

Myymälä on kertakaikkiaan hieno kokemus ja olemme iDiDillä mielissämme luottamuksesta päästä toteuttamaan näin keskeisen tamperelaisen kohteen asiakasviestintää

Keskitetty kulttuuritiedotus

Aplodin ikkunoille sijoitetut kirkkaat ikkunanäytöt viestivät Tampereella tapahtuvista kulttuuri- ja matkailukohteista ja tapahtumista ympäri vuorokauden. Aplodin sisätiloissa on myös omat infonäyttönsä tiloissa vierailijoiden viestintään.


aplodisis.jpg
aplodicontent.jpg
aplodi 2-iDiDcasewebFHD.jpg
iDiD_Aplodi-Tampere-iDiDcasewebFHD.jpg
Kulttuurimyymälä Aplodi

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.