Skip to the content

Ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille

Koulutuskeskus Salpaus on 11, pääsin Päijät-Hämeen maakunnan kunnan kuntayhtymä, joka johtaa ja koordinoi ammatillista koulutusta sekä oppisopimuskoulutusta jäsenkuntiensa puolesta. Koulutuskeskuksella on kuusi kampusta, joilla opiskelijat voivat suorittaa ammatillisia perustutkintoja, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja, yhdistelmätutkintoja sekä osallistua erilaisiin valmentaviin koulutuksiin. Koulutuskeskuksen palveluihin kuuluvat myös henkilöstö- ja täydennyskoulutukset sekä pätevyys- ja lupakorttikoulutukset.

Uusi Vipusenkadun kampus Lahdessa kouluttaa esimerkiksi artesaaneja, ilmanvaihtoasentajia ja laborantteja ja siellä toimii myös opiskelija- ja henkilöstöravintola Koo-kuppila Kytölä.

Ruokalistoja, säätietoja ja tiedotteita

Aulaan, ruokalan linjastoille ja jopa oppimisaulan Smartblockiin sijoitetut infonäytöt ovat hyödyllisiä kavereita niin opiskelijoille kuin henkilökunnallekin, sillä lounastiedot ja sää kiinnostavat aina ja samalla tärkeät tiedotteetkin tulee luettua kuin huomaamattaan. Vipusenkadulla toteutetun pilottikauden jälkeen iDiD on otettu käyttöön Salpauksen eri kampuksilla. Projekti toteutettiin yhteistyössä kumppanimme Lyrecon kanssa.


salpauscase01.jpg
salpaus05.jpg
salpaus04.jpg
salpaus02.jpg
salpaus03.jpg
Koulutuskeskus Salpaus
Koulutuskeskus Salpaus - Asikkalan kampus
Koulutuskeskus Salpaus - Kulinaaritalo
Koulutuskeskus Salpaus - Lahden keskustakampus
Koulutuskeskus Salpaus - Heinolan kampus
Koulutuskeskus Salpaus - Keskustakampus Ståhlberginkatu 10

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.