Skip to the content

Kuulutukset näkyviin

Kokkolan kaupungintalo sijaitsee kauppatorin pohjoispuolella, Suntin rannalla. Kaupungintalon rakennustyöt käynnistyivät syyskuussa 1978 ja rakennus valmistui toukokuussa 1980. Lähtöajatuksena oli keskittää 18 eri toimipisteessä toimineet kaupungin virastot ja toimistot samoihin tiloihin.

Kaupungintalon mittava peruskorjaus valmistui alkuvuonna 2020 ja helmikuussa 40-vuotias kaupungintalo avasi ovensa kaupunkilaisille avoimien ovien merkeissä. Kaupungintalon ensimmäisen kerroksen tilat toimivat lämpiö- ja kokoustiloina ja samassa kerroksessa sijaitsee myös uudistettu Kokkolasali. Remontin yhteydessä kaupungintalon 2. ja 3. kerros muuutettiin monitilatoimistoiksi kaupungin eri toimialojen käyttöön.

Infoa kaupunkilaisille

Kokkolan kaupungintalon iDiD-näytöillä on kaikki oleellinen, jotta asioiminen olisi helppoa ja sujuvaa. Sisältöjä ovat muun muassa kokoustilavaraukset, ruokalistat, uutiset ja kaupungintalon kartta.

Projekti toteutettiin yhteistyössä kumppanimme Data Group Keski-Pohjanmaan konttoripisteen kanssa.


kokkola000.jpg
kokkolakauptalo.jpg
Kaupungintalon kuntalaisviestintä

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.