Skip to the content

Suomen suurin kiinteistösijoittaja

Kojamo Oyj (entinen VVO-yhtymä) on Suomen suurin kiinteistösijoittaja, jonka toimialaan kuuluu kiinteistösijoittaminen, asuntovuokraus sekä asumisen palvelut. Noin 300 kiinteistöalan ammattilaista työllistävä yhtiö sijoitti sisäiseen viestintäänsä ottamalla Helsingissä sijaitsevan toimistonsa aulaan iDiD-näytön.

Erilaisia integraatioita- sekä html-elementtejämme esimerkillisesti käyttävä Kojamo ei tuhlaa aikaa sisällönpäivitykseen, kun näyttöön päivittyvät automaattisesti niin yhtiön Instagram-kuvat kuin Twitter-syötteetkin ja ajan tasalla pysytään uusimpia uutisotsikoita seuraamalla. Myös sisäisten mittareiden esittäminen infonäytöllä on helpompaa kuin koskaan ja niidenkin päivitys sujuu automaattisesti ilman huolta tietojen vanhenemisesta.

Kojamon pääkonttorin infonäyttöjen lisäksi Kojamo otti käyttöönsä iDiD Screensaver-sovelluksen asennettavaksi henkilökunnan päätelaitteisiin. 


kojamohero.jpg
kojamocontent.jpg
Kojamo

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.