Skip to the content

Elokuvakulttuurin kehto

Kinokulma Oulaisissa Pohjois-Pohjanmaalla ilahduttaa asukkaita elokuvatarjonnallaan sekä vuosittaisilla tapahtumillaan. Alueen ainoassa elokuvateatterissa pääsee päivittäin katselemaan mielenkiintoisia elokuvia ja teatterin yhteydessä olevaan KinoPubiin ovat tervetulleita drinkille muutkin kuin elokuvissa kävijät. Elokuva- ja pubitarjonnan lisäksi Kinokulman Event Cinemassa esitetään maailmankuuluja oopperatuotantoja ja se toimii muutaman kerran vuodessa myös Kulmajazz-livekonserttien tapahtumapaikkana.

Infoa ja viihdettä suurilla ja suuremmilla ruuduilla

Elokuvateatteri varustettiin useilla infonäytöillä, joilla pyörivät näyttävästi sulassa sovussa niin elokuvateatterin tiedotteet kuin esitettävien elokuvien kuvaukset videoilla höystettynä. Yhteisen sisällön lisäksi eri puolille tiloja sijoitetut näytöt esittävät sijaintikohtaista sisältöä, esimerkiksi kassan yhteydessä näytöt palvelevat samalla myös kahvihinnastojen näyttäjinä.


kinokulma01.jpg
kinokulma00.jpg
Kinokulma Oulainen

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.