Skip to the content

Grankulla

Kauniainen on yksi neljästä pääkaupunkiseudun kaupungista. Kauniaisen ainoa naapurikunta on Espoo. Nykyaikainen, pieni huvila- ja puutarhakaupunki on ottanut infonäytöt omakseen ja iDiDiä käytetäänkin monipuolisesti kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan kohteissa

Infonäytöt ovat tuttu näky eri puolilla kaupunkia. Kansalaisopistolla tiedot monista kursseista ja ilmoittautumisajoista vaihtelevat näytöllä, ja palloiluhallilla vierailija näkee ilmoituksia pelaajahauista, harjoitusten aikatauluista, erilaisista leireistä sekä tietenkin hallin aukioloajoista vuorotellen aina yhtä tuoreina ja oikeaan aikaan. Luonnollisesti myös diginatiiveiksi kasvaneiden nuorisotalolla infonäyttö on luonteva tapa tuoda esiin nuorisotoimen aikatauluja sekä tilojen aukioloaikoja. Kirjastossa parhaiten asiakkaita palveleviin paikkoihin sijoitellut näytöt keskittyvät esittämään kullekin sopivia aineistoja: esimerkiksi kirjaston Instagram-syötettä suositteluineen ja kilpailuineen, automaattisesti reaaliajassa päivittyviä julkisen liikenteen aikatauluja sekä tietenkin kirjaston aukioloaikoja ja muita tiedotteita. Sisällöt näkyvät sujuvasti vuorotellen sekä suomen että ruotsin kielellä, joten monikielisyyttä on helppoa ylläpitää yhdellä ja samalla näytöllä vaivattomasti.


Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.