Skip to the content

Valovoimainen tapahtumien keskus

Jyväskylä on matkailijan unelma, josta löytyy kohteita ja tapahtumia lähestulkoon jokaiseen makuun. Kesäisin väkeä vetää Suomen suurin urheilutapahtuma (ja usein myös maailman parhaaksi valittu MM-osakilpailu) Neste Ralli, kun taas talvella arvoonsa nousevat kaupungin yli 100 pysyvästi valaistua kohdetta, joiden ansiosta Jyväskylä on saanut nimen Suomen Valon kaupunki. Arkkitehtuurin ystäville Jyväskylä on Alvar Aallon pääkaupunki, saunojia puolestaan houkuttaa Laukaan Mahtisavusauna, joka on yksi maailman suurimpia. Kulttuuria rakastavalle seudulla sijaitsevat Unescon maailmanperintökohteet ovat erinomainen houkutin ja atleettisemmalle vaihtoehtoja on tarjolla frisbeegolfista retkiluisteluun.

Kuinka tavoittaa matkailijat parhaiten?

Useisiin matkailijoiden suosimiin sijainteihin sijoitetut infonäytöt luovat kaupunkiin laajan, kattavan verkoston, jonka avulla kaupungin matkailutarjonta tavoittaa kohderyhmänsä. Yhteisesti etänä hallittavat näytöt näyttävät hyvältä ja niihin on helppoa tuoda mukaan myös somesisältöä ja videoita, jotka elävöittävät viestiä entisestään.


visitjkl01.jpg (1)
visitjkl02.jpg
visitjkl01.jpg
visitjkl00.jpg (1)
visitjkl02.jpg (1)
Visit Jyväskylä
Visit Jyväskylä - Matkakeskus Jyväskylä
Visit Jyväskylä - Messusillan ulkonäytöt
Visit Jyväskylä - Kilpisen sillan ulkonäyttö
Visit Jyväskylä - Kaupunkimarkkinointi Tietotalo

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.