Skip to the content

Kestävyyttä koviin olosuhteisiin

Jyki on suomalainen yritys, joka on toiminut Längelmäellä Jylhävuoren juurella vuodesta 1966 lähtien. Jykin tunnetuimpia tuotteita ovat raakapuun kuljetukseen tarkoitetut puutavaraperävaunut sekä soran ja muiden maa-ainesten kuljetukseen tarkoitetut kasettiperävaunut. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös vaihtolava- ja lavaperävaunut sekä autonkuljetusperävaunut ja umpikoriperävaunujen alustat. Jyki valmistaa myös perävaunualustoja muiden yritysten tarpeisiin sekä muille valmistajille.

Jykin perävaunut ovat valmistettu vankalla kokemuksella ja laajalla ammattitaidolla. Jykin tuotekehitys on pitkälle vietyä ja suunnittelussa kuunnellaan asiakkaiden toiveita ja toimitaan myös niiden mukaisesti. Jykille asiakaslähtöisyys on vähintäänkin perävaunun mittainen asia!

Sisäinen viestintä

Jykin sisäisen viestinnän tarpeisiin hankitut infonäytöt ovat oiva keino jakaa ohjeita ja tarkennuksia henkilöstölle eri tuotannon vaiheisiin. Lisäksi näytöillä hoituvat näppärästi niin lounaslistojen kuin ajankohtaisten asioidenkin tiedottaminen.

Projekti toteutettiin yhteistyössä kumppanimme Isoweli Oy:n kanssa.


jyki002.jpg
jyki001.jpg
Jyki Group

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.