Skip to the content

Matkailuinfopiste

Juva on reilun 6 000 asukkaan vireä ja elinvoimainen kunta Etelä-Savossa, puhtaan järviluonnon keskellä. Matkaa Mikkeliin kertyy 43 km ja naapurikuntia ovat Joroinen, Mikkeli, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi ja Sulkava.

Monipuoliset palvelut ja upea järviluonto tarjoavat hyvät puitteet viihtymiselle - niin matkailijalle, vapaa-ajan asukkaalle kuin vakituiselle juvalaisellekin. Juvan matkailuinfo palvelee Juvan ABC:lla niin vierailijoita kuin paikallisväestöä kosketusnäytöllisellä infokioskilla.

Infonäytöt matkailijoiden apuna

Juvan kunta uudisti matkailuinfoaan ottamalla infopisteessä käyttöön mainos- ja kosketusnäytöt. Juvan sekä Mikkelin palvelu- ja virkistysmahdollisuuksiin voi nyt tutustua infokioskin komean kosketusnäytön avulla ja mainosnäytöllä alueen palveluntarjoajat ovat esillä näyttävästi. Perinteisten paperiesitteiden lisäksi matkailuinfon päivittäminen käy iDiDillä helposti vaikka kirkkaiden vesien rannalta.

Projekti toteutettiin yhteistyössä kumppanimme Officepron kanssa.


001-Juva.jpg
juvanmatkailu01.jpg
juvanmatkailu.jpg
juvanmatkailu02.jpg
Juvan kunta

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.