Skip to the content

Elämäsi tarina

Jämsän kaupunki sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa Suomen toiseksi suurimman järven Päijänteen länsirannalla ja se on maakuntansa ainoa keskiaikainen pitäjä. Jämsän kunta perustettiin vuonna 1866, kauppalanoikeudet se sai vuonna 1969 ja kaupungiksi se muuttui vuonna 1977.

Kaupungin tunnetuimpiin matkailuvaltteihin kuuluu Himoksen matkailukeskus, jossa pääsee talvisin nauttimaan 21 laskettelurinteestä ja maastohiihtoladuista, jotka lumiolosuhteiden salliessa yltävät jopa 100 kilometrin mittaan. Mökkimajoitusta Himoksella on tarjolla ympäri vuoden ja kesäisin keskuksessa pääsee nauttimaan esimerkiksi erilaisista festivaaleista ja Neste Oil Rallysta.

Jämsän naapurikuntia ovat Juupajoki, Jyväskylä, Keuruu, Kuhmoinen, Luhanka, Mänttä-Vilppula, Orivesi ja Petäjävesi.

Matkailuneuvontaa ja sivistyspalveluita

Jämsän kaupunki täydentää viestintäänsä moderneilla iDiD-infonäytöillä. Kirjastoon sekä infopisteeseen sijoitetut näytöt otettiin käyttöön täydentämään ja helpottamaan viestintää esimerkiksi esittämällä aukioloaikoja, automaattisesti päivittyviä säätietoja ja tapahtumakalentereita. Infonäytöillä päivittäminen on paikasta riippumatonta ja verkkoaineistojen avulla sisältö on aina ajantasaista.


Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.