Skip to the content

Kulttuuritalo ja museot

Arkkitehtuuriltaan kauniissa kulttuuritalo Virrassa on monenlaisia tiloja kokoustiloista konserttisaleihin ja jopa amfiteatteri. Luontoa lähellä olevassa tapahtumatalossa on sopivia tiloja kokous- ja koulutusvieraille mutta niiden lisäksi samoihin tiloihin mahtuu kaupungin pääkirjasto kirja-, musiikki- ja elokuvakokoelmineen.

Kaupungin museotarjontaan kuuluvat mm. taidemuseo ja kaupunginmuseo, joissa on vaihtuvia näyttelyitä sekä erityisesti kotimaiseen 1900-luvun taiteeseen painottuvia teoksia esimerkiksi Akseli Gallen-Kallelalta ja Hugo Simbergiltä.

Kuinka viestiä tapahtumista helposti ja näyttävästi?

Kulttuuritalo Virta, sen yhteydessä toimiva pääkirjasto sekä kaupungin museot ovat täynnä tapahtumia ja toimintaa, joista tiedotettavaa riittää jatkuvasti. Yhtenäinen iDiD-järjestelmä palvelee koko kulttuuritalon sekä museoiden tarpeita mahdollistaen sekä kaikille näytöille yhteisen että yksittäisille näytöille kohdistetun sisällön esittämisen.


imatrankirjasto02.jpg
imatrankirjasto01.jpg
Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.