Skip to the content

Työturvallisuutta ja aikatauluja

Rakennustyömailla tapahtuu jatkuvasti paljon: vaihtelevia työvaiheita, isoja työkoneita, kemikaaleja, tulityötä. Siksi onkin tärkeää, että työturvallisuusasiat ja aikataulut ovat selkeitä ja saavutettavia. Erilaiset teknologiset ratkaisut ovat saavuttaneet myös työmaat ja helpottaneet niillä toimimista monin tavoin.

Yksi näistä ratkaisuista ovat infonäytöt. iDiD-infonäytöt ovatkin osana usean rakentajan, mm. Firan ja Peabin, rakennusprojekteja ympäri Suomea.

Selkeitä suunnitelmia, ajantasaisia aikatauluja

Työmaatoimistojen ja taukotilojen näytöt tarjoavat helposti päivitettävän tavan viestiä koko työmaatiimille. Näyttöjen ajastetut sisällöt tavoittavat työntekijät silloin, kun pitää eikä ongelmaksi muodostu edes jatkuvan internet-yhteyden puute. Näytöt täydentävät ja osittain jopa korvaavat aiemman paperiasiakirjojen tarpeen esimerkiksi suunnitelmien suhteen, pitävät näkyvästi kirjaa tapaturmattomista päivistä ja tarjoavat taukohetkiin uutisotsikoita ja säätiedotteita.


Työmaanäytöt - rakentajan kaveri

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.