Skip to the content

Valmennus- ja koulutuskeskus

Hevosopisto on hevosurheilun valtakunnallinen valmennuskeskus ja alan suurin oppilaitos, joka sijaitsee Kanta-Hämeessä Ypäjällä. Opiskelijoita on vuosittain noin 250 ja talleissa on tilaa 400 hevoselle. Oppilaitos on hevosalan osaamisen ja koulutuksen edelläkävijä, joka kouluttaa alalle vastuullisia ammattilaisia. 

Hevosopisto Oy on yleishyödyllinen osakeyhtiö, jonka omistavat Suomen valtio, Suomen Hippos ry ja Suomen Ratsastajainliitto ry, Forssan, Jokioisten ja Ypäjän kunnat. Oppilaitos toimii valtioneuvoston luvalla ja opetusministeriön valvonnassa.

Hevosopiston päätehtävänä on hevosalan ammatillisen perus-, jatko- ja täydennyskoulutuksen järjestäminen. Opistolla voi kouluttautua muun muassa hevostenhoitajaksi, ratsastuksenohjaajaksi ja -opettajaksi. Ammatillisen koulutuksen lisäksi Hevosopisto tarjoaa lyhytkursseja, nuorten hevosten koulutusta ja palveluita matkailijoille sekä järjestää vuosittain lukuisia ratsastuskilpailuja ja muita hevostapahtumia, joista merkittävin on Finnerby.

Monipuolista infonäyttöviestintää

Hevosopiston infonäyttösisältötarjontaan kuuluvat muun muassa tapahtumamainokset, ruokalistat, näytökset, YouTube-livelähetykset, myydyt tuotteet, alueen kartta ja esittelyvideot.

Projekti toteutettiin yhteistyössä kumppanimme JMJping Oy:n kanssa.


suomenhevosopisto000.jpg
suomenhevosopisto001.jpg
Hevosopisto

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.