Skip to the content

Nordenskiöldinkadun tapahtuma-areena

Helsingin jäähalli sijaitsee Nordenskiöldinkadulla Taka-Töölössä. Jaakko Kontion ja Kalle Räikkeen suunnittelema halli avattiin 1. lokakuuta 1966 ja se on Helsingin vanhin jäähalli. Jäähalli suunniteltiin alun perin Suomessa pidettyjä vuoden 1965 jääkiekon maailmanmestaruuskilpailuja varten, mutta aikataulun venymisen vuoksi kisat pidettiin Tampereen jäähallissa.

Jääkiekkoseura HIFK on käyttänyt hallia kotikenttänään hallin avajaisista lähtien ja hallissa pidetään myös muita urheilutapahtumia. Lisäksi jäähallissa järjestetään näyttelyitä, messuja ja konsertteja. 

Jäähalliin mahtuu yleisöä 8 200 henkilöä ja hallissa on myös seisomakatsomo, joka saatiin valmiiksi 2007. Jäähallin omistaa Jääkenttäsäätiö ja se on kolmanneksi suurin jäähalli Suomessa Hartwall Arenan ja Gatorade Centerin jälkeen.

Visuaalista tapahtumamarkkinointia

Urheilutapahtumien lisäksi jäähallissa järjestetään lukuisia elämyksellisiä tapahtumia kulttuurin saralla. Infonäyttöjä käytetäänkin hallissa aktiivisesti tulevien tapahtumien markkinointiin.

Projekti toteutetiin yhteistyössä kumppanimme Desk Peaknetin kanssa.


Helsinki_Ice_Hall_2010.jpg
hki-jäähalli.jpg
Helsingin jäähalli

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.