Skip to the content

Heja Hanken!

Hanken Svenska handelshögskolan (engl. Hanken School of Economics) on ruotsinkielinen, akkreditoitu kauppakorkeakoulu Helsingissä ja Vaasassa. Hanken perustettiin vuonna 1909, ja se on vanhin kauppakorkeakoulu Suomessa ja Pohjois-Euroopa vanhimpia. Hanken on Suomen ainoa kauppakorkeakoulu, joka ei kuulu muiden korkeakoulujen kanssa yhteiseen kokonaisuuteen.

Hanken tarjoaa kandidaatti- ja maisterintutkintoja ruotsiksi ja maisterin- ja tohtorinopintoja englanniksi. Myös Hankenin MBA-ohjelmat ovat englanninkielisiä. Financial Times on sijoittanut Hankenin Masters in Management -ohjelman sijalle 67 vuonna 2015 ja sijalle 69 vuonna 2016. Hanken on myös valittu globaalissa U-Multirank-yliopistosijoituksessa tutkimus- ja julkaisuyhteistyön alalla maailman viidenneksi parhaaksi yliopistoksi.

Hanken on yksi 76 kauppakorkeakoulusta, joilla on niin sanottu triple-akkreditointi, eli korkeakoululle on myönnetty laatuleimat AACSB, AMBA ja EQUIS. Hankenilla on kaksi toimipistettä, joista toinen on Helsingissä ja toinen Vaasassa.

 

Opiskelijaviestintää

Hankenilla on aloitettu ensimmäiset iDiD-asennukset vuoden 2017 syksyllä. Näyttävä lajoittajaseinä sekä infonäytöt esittelevät oppilaitoksen viestintää helposti ja käyttäjäystävällisellä tavalla. Hankenille toteutetaan iDiD Peppi-integraatio ensimmäisenä korkeakouluna Suomessa.


hanken01.jpg
hankenlahjoittajaseinä.jpg
hankencontent.jpg
Hanken Svenska handelshögskolan
Hanken Svenska handelshögskolan - Hanken Svenska handelshögskolan Vaasa

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.