Skip to the content

Navigointinäytöt

Enää ei pään tarvitse olla pyörällä kuin Haminan kaupunki - ainakaan, jos vierailet Haminassa! Lipputornin kaupunki-infossa on nimittäin nyt oppaiden lisäksi saatavilla myös interaktiivista matkailupalvelua uusien infonäyttöjen muodossa. Kauppatorin laidalla seisova torni on rakennettu jo vuonna 1790 mutta kesällä 2016 valmistuvan remontin jälkeen se palvelee matkailijoita modernilla tavalla muun muassa interaktiivisten näyttöjen ja ilmaisen langattoman verkon avulla.

Lipputornin kahden kosketusnäytöllisen infonäytön avulla vierailija pääsee tutkimaan kaupungin tarjontaa laajasti monenlaisista nähtävyyksistä aina majoitus- ja ravintolapalveluihin saakka. Paitsi tietoa alueen palveluista, kosketusnäytöiltä saa myös tarkat reittiohjeet, jotta haluttuun paikkaan on helpompaa löytää perille. Kosketussisältönä näytöillä käytetään Palko Interactiven MOI® -sisältöjä, jotka on luotu isoja kosketusnäyttöjä ajatellen. Pilvipohjaisena palveluna MOI®-opastus päivittyy jatkuvasti ja se huomioi myös esteellisyyden reittejä haettaessa. Kun näyttöön ei kosketa, pyörii siinä kauniita kuvakoosteita kaupungista sekä teksti, joka rohkaisee koskettamaan näyttöä ja hakemaan lisää tietoa.


lipputorni.jpg
haminansisalto.jpg
Haminan historiallinen keskusta

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.