Skip to the content

Infrarakentamisen ammattilainen

Graniittirakennus Kallio on maanrakennusliikkeenä tiensä aloittanut, nykyään infraurakointia päätoimialanaan tekevä yritys. Suomen merkittävimpiin yksityisiin infraurakointiyrityksiin kuuluvan GRK:n toiminta kattaa kaikki infrarakentamisen osa-alueet ja se onkin laajentunut viime vuosien aikana kaikkialle Suomessa. 

Suomen lisäksi myös Pohjoismaissa ja muilla Suomen lähialueilla toimiva GRK kehittää ammattitaitoaan jatkuvasti ja kokeilee uusia työmenetelmiä ja urakoinnin eri osa-alueita tukevia tuotteita. Yksi sellainen on työmaaviestintää tehostava iDiD-infonäyttöjärjestelmä.

Projekti toteutettiin yhteistyössä DataGroup Datakuja Oy:n kanssa.

Toimisto- ja työmaaviestintää

Yritys otti käyttöön iDiD-järjestelmän sekä sisäisessä viestinnässä Vantaan toimistollaan että työmaanäytöillään eri puolilla Suomea. Toimistonäytöllä esitettävänä tietona toimivat hyvin esimerkiksi erilaiset uutissyötteet ja julkisen liikenteen aikataulutiedot, kun taas työmaanäytöille on helppoa lisätä tarpeen mukaan esimerkiksi ruokalistoja ja urakan havainnekuvia.


graniittirakennus-kallio02.jpg
graniittirakennus-kallio.jpg
Graniittirakennus Kallio

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.