Skip to the content

Building Movement

Fira on suomalainen rakennusyritys, joka perustettiin vuonna 2002. Fira-konserniin kuuluvat monipuolisia uudis-, korjaus- ja asuntorakentamisen hankkeita päätoteuttajana tekevä Fira Oy sekä putkiremontteihin erikoistunut Fira Palvelut Oy. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Kauppalehden vuoden 2016 Kasvaja-yrityksiin kuuluvalla Firalla on jatkuvasti useita erilaisia projekteja eri kohteissa, joten keskitetty tiedonkulku on korvaamattoman arvokasta. Apuun pääkonttorille otettiinkin iDiD-infonäyttöjärjestelmä, jonka avulla on helppoa kerätä tiedot yhteen useista lähteistä ja esittää helposti ymmärrettävässä muodossa.

Infonäyttö on helppo tapa koota yhteen laaja kirjo eri kanavissa julkaistavaa materiaalia ilman ylimääräistä työtä. Fira hyödyntääkin ansiokkaasti iDiDin tarjoamia lukuisia integraatiomahdollisuuksia. Käytössä on esimerkiksi iDiD Yammer-integraatio, jonka avulla näytölle tuodaan tärkeimmät osiot ja uutiset. Näytöille tuodaan näkyviin myös mm.automaattisesti päivittyvä ruokalistasyöte, yhtiön uusimmat Twitter-viestit sekä Ylen ajankohtaiset uutisotsikot.

 

Rakennustyömaan viestintä

Fira on löytänyt infonäytöistä myös ennennäkemättömän avun rakennustyömaillaan. Työmaatoimistojen kautta kulkee valtava määrä tuikitarpeellista tietoa työmaan edistymisestä ja kaiken oleellisen tiedon kokoaminen ja päivittäminen vaatii resursseja. iDiDilla työmailla kootaan yhdelle näytölle useita tärkeitä tietoja, joiden päivittäminen onnistuu muutamalla napsautuksella.


firafiilis.jpg
firacontent.jpg
Fira

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.