Skip to the content

Elämäsi palvelut yhdessä

Ison Omenan palvelutori on uusi julkisten palveluiden palvelukonsepti, jonka tavoitteena on helpottaa kuntalaisten arkiasiointia. Palvelutori tarjoaa kuntalaisille keskeiset palvelut yhdessä paikassa yli toimialarajojen. Palvelutorilta löytyy niin kirjaston, neuvolan, terveysaseman kuin Kelankin palvelut. Lisäksi kuntalaisille on tarjolla nuorisopalvelut, mielenterveys- ja päihdepalvelut sekä HUS:n laboratorio- ja kuvantamistoiminnot keskitetysti samasta paikasta. Palvelutorin asiointipisteellä kuntalaiset saavat neuvontaa Espoon kaupungin ja eri yhteistyökumppaneiden asioissa.

Palvelutorin tiedotus

Ison Omenan palvelutorin iDiD-näytöllä viestitään palvelutorin ajankohtaisia asioita, aukioloaikoja sekä tiedotetaan poikkeustilanteista. Näytöllä on myös sosiaalisista medioista Instagram ja Twitter. Infoa on myös tapahtumista sekä lapsiperheille että aikuisille. Usein kysytyt kysymykset vastauksineen tavoittaa myös kuntalaiset näkyvästi osana näyttösisältöä.

Projekti toteutettiin yhteistyössä Desk Peaknetin kanssa.


isonomenanpalvelutori00.jpg
isonomenanpalvelutori.jpg
Palvelutori

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.