Skip to the content

Kirjastotoimi

Espoon kaupunginkirjasto on luottanut iDiDiin viestinnässään jo vuodesta 2012, Espoon kirjastoista hyödyntää iDiDiä asiakasviestinnässään myös muun muassa kävijämäärältään Suomen suurin Sellon kirjasto. Kirjastot järjestävät paljon erilaista toimintaa eri ikäisille ja eri kielitaustoista tulevilla asiakkailleen, joten hyvin toimiva ja vaivaton viestintäjärjestelmä on keskeinen osa kirjaston arkea.

Ajantasainen tiedottaminen tapahtumista ja palveluista

iDiD-infonäyttöjen käyttöönotto on ollut täydellinen ratkaisu Espoon kirjastoille. Hiljaiset mutta näyttävät infonäytöt on helppoa päivittää ja niillä esitetäänkin värikkäin kuvin, mitä tapahtumia ja palveluita kirjastoilla on tarjota. Kirjailijavierailijat ja teematapahtumat eivät näyttöjen ansiosta jää huomiotta ja QR-koodeja sisältöihin lisäämällä kävijät voivat perehtyä tietoihin verkkosivuilla tarkemmin. Osassa kirjastoja hyödynnetään myös iDiDin kosketusnäyttöominaisuutta, jotta kävijät voivat selailla itse tietoja, jotka kiinnostavat heitä eniten.


Espoo Kirjasto 2-iDiDcasewebFHD.jpg
espookirjasto01.jpg
Espoo Kirjasto 1-iDiDcasewebFHD.jpg
espookirjasto02.jpg
iDiD_Espoo-Sellon-kirjasto-iDiDcasewebFHD.jpg
Kirjastotoimi
Kirjastotoimi - Entressen kirjasto
Kirjastotoimi - Kauklahden kirjasto
Kirjastotoimi - Kalajärven kirjasto
Kirjastotoimi - Kivenlahden kirjasto
Kirjastotoimi - Nöykkiön kirjasto
Kirjastotoimi - Soukan kirjasto
Kirjastotoimi - Laaksolahden kirjasto
Kirjastotoimi - Tapiolan kirjasto
Kirjastotoimi - Viherlaakson kirjasto

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.