Skip to the content

Parempi tapa kalibroida

Beamex on teknologia- ja palveluyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi laitteita, järjestelmiä ja palveluja prosessi-instrumenttien kalibrointia ja huoltoa varten. Neljän vuosikymmenen kokemuksella kalibrointilaitteita ja -järjestelmiä valmistava ja kehittävä yhtiö päätti hyödyntää iDiD-infonäyttöjä pääkonttorillaan Pietarsaaressa niin aula- kuin tuotantotiloissakin.

Beamex tarjoaa tuotteita ja palvelujaan yli 60 maassa maailmanlaajuisen asiantuntijakumppanuusverkostonsa avulla ja se kuuluukin maailmanlaajuisesti toimialansa kolmen merkittävimmän yrityksen joukkoon. Kalibrointiin erikoistunut yritys kehittää ja valmistaa niin ohjelmistoja kuin laitteitakin teollisuuden tarpeisiin ja sen kalibrointilaboratorio on Suomen kansallisen akkreditointielin FINASin akkreditoima ja tunnustama. Pääkonttorilla Pietarsaaressa työskentelee noin 120 henkilöä.

Beamex järjestää myös kalibrointijärjestelmien käyttökoulutusta niin asiakkaidensa luona kuin omissa tiloissaankin ja infonäytöt takaavatkin modernin tavan vastaanottaa vierailijoita. Aulan infonäytöllä on vierailijatietojen lisäksi esimerkiksi uutisotsikoita, säätietoja ja yhtiön tiedotteita. 


beamexhero.jpg
beamexcontent.jpg
Beamex

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.