Skip to the content

iDiD poikkeaa valtaosasta markkinoilla olevista infonäyttöjärjestelmistä siinä, että ohjelmistoa ei ole rajoitettu vain tiettyjen laitteiden kanssa käytettäväksi, vaan käyttäjän omaa olemassa olevaa laitekantaa voidaan käyttää hyväksi.

Käyttöjärjestelmäksi esityskoneeseen käyvät Linux, Windows, Mac OS, WebOS 3+, SSSP 6+ ja Android. Tarkat suorituskykyvaatimukset määräytyvät näytettävän sisällön ja laitekokoonpanon mukaan.

Infonäytöt

iDiD sekä laaja jälleenmyyjä- ja kumppanuusverkostomme suosittelemme infokäyttöön suunniteltuja ammattilaisnäyttöjä. Saat laitteet avaimet käteen -toimituksella kaikilta johtavilta näyttövalmistajilta.

Tärkeitä kysymyksiä näyttöä valittaessa

  • Minkä kokoinen näyttö tarvitaan?
  • Millaisen paikkaan näyttö asennetaan?
  • Tuleeko näyttö kirkkaaseen sisätilaan, normaaliin sisätilaan, ikkunalle vai ulos?
  • Onko tarvetta videoseinälle tai erikoiskokoisille näytöille?
  • Tarvitaanko erikoissuojausta esimerkiksi pölyn varalta?
Toistintietokoneet digital signage

Toistintietokoneet

Toistintietokone ja siihen asennettu iDiD-toistinohjelma ovat infonäytön aivot. Esityssisällön tarpeista riippuen käytetään ulkoista toistintietokonetta, olemassaolevaa laitteistoa tai nykyaikaisen infonäytön sisäistä toistinta (SoC Player).

iDiDin sekä kumppaneittemme kautta saat käyttöösi soveltuvan ratkaisun. Jos et vielä tiedä, mikä ratkaisu sopii tarpeisiisi, kysy. Me vastaamme, selvällä suomen kielellä. 

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.