Skip to the content

Tehosta infonäyttöviestintää Power BI:n avulla

Business Intelligence -integraatiot

Microsoftin Power BI on liiketoimintatietojen analysointi- ja visualisointiohjelma, jonka avulla yritys voi helposti kerätä, analysoida ja jakaa tietoa eri lähteistä. 

iDiD-infonäytöille luodulla Power BI Connectorilla tehostat viestintää tuomalla erilaiset visualisoinnit, raportit ja koontinäytöt haluamillesi infonäytöille muiden sisältöjen oheen. 

Power BI Connectorin käytön etuja ovat:

1) Reaaliaikaisuus

Connectorin avulla tuot reaaliaikaista tietoa yrityksesi eri lähteistä, kuten ERP- tai CRM-järjestelmästä tai sosiaalisen median kanavista. Näin haluamasi sisältö tavoittaa haluamasi kohdeyleisön oikea-aikaisesti.

2) Helppolukuiset visualisoinnit 

Connector tuo Power BI:ssä luodut näyttävät ja helppolukuiset raportit ja visualisoinnit eri mittareista ja KPI:stä halutuille infonäytöille. Tieto on selkeässä muodossa ja helposti omaksuttavissa.

3) Käyttäjäkohtainen sisältö

Connectorin avulla voit myös räätälöidä sisältöä eri käyttäjäryhmille. Esimerkiksi asiakkaille voit esittää eri raportteja kuin omalle henkilökunnalle.

4) Paremman päätöksenteon tuki

Power BI:n koostaman datan perusteella voit analysoida liiketoimintatietoja ja saada uusia oivalluksia yrityksesi toiminnasta. Connectorilla infonäytöille tuotuna tieto on heti saatavilla ja auttaa tekemään parempia päätöksiä nopeallakin syklillä vaihtuvissa tilanteissa.

 

iDiD-käyttäjänä saat Power BI Connectorin sekä muut hyödylliset Connectorit käyttöösi ilman lisäveloitusta ja voit ottaa ne käyttöön heti halutessasi. Ohjeet Connectorin käyttöönottoon löydät tukisivustoltamme.

Jos käytössäsi on Qlik Sense (SaaS-versio) tai Tableau, löytyvät valmiit Connectorit myös näihin. Kysy lisää tuestamme

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.