Skip to the content

Viihtyisä työilmapiiri, tyytyväinen työyhteisö

 

Työyhteisön jäsenet luovat työilmapiirin, jossa pienillä teoilla on suuri merkitys.

Hyvä työilmapiiri näkyy arjessa positiivisena asenteena ja yhteisöllisenä henkenä, joka kannustaa ihmisiä tukemaan toisiaan ja tekemään parhaansa. Avoin kommunikaatio, tuen antaminen ja saaminen sekä hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden tukeminen auttavat rakentamaan työpaikalle ilmapiirin, jossa on helppo viihtyä.

Ei meillä kaikki aina aivan nappiin mene, mutta kun palaset ovat voittopuolisesti kohdillaan, on töissä hyvä olla. Työilmapiiri sai meillä juuri arvosanan 9,2. Sangen kelpo lukema! Toisin sanoen meillä viihdytään. Ja hyvin viihdytäänkin.

Työt sujuvat kun muistetaan jo ihan niitä perinteisiä ihmisenä olemisen taitoja. Kunnioitetaan muita, kohdellaan kaikkia tasapuolisesti. Tervehditään ja muistetaan muutenkin kohtelias ja muita huomioiva käytös.

Nämä ja lukemattomat muut pienet seikat luovat turvallisen hengen ja sitä kautta tyytyväisen ja tuottavan työyhteisön. Sellaisen kuin iDiD.

 

 

 

 

Nämä ja lukemattomat muut pienet seikat luovat turvallisen hengen ja sitä kautta tyytyväisen ja tuottavan työyhteisön. Sellaisen kuin iDiD.

Toteutuksia

Peab Oy

- Työturvallisuutta näytöllä

Peab Oy

Tampereen kaupunki

- Monipuolista viestintää Tampereella

Tampereen kaupunki

Fimlab Laboratoriot Oy

- Suomen suurin laboratorioalan yritys

Fimlab Laboratoriot Oy
Katso lisää

iDiD digital signage

Haarlankatu 4 A
33230 Tampere

010 281 4350
info@idid.fi

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.