Skip to the content

Vaikuttavan infonäyttöviestinnän kulmakivet

Vaikuttavaa infonäyttöviestintää

 

Infonäyttöjä tupsahtelee informoimaan ja markkinoimaan kaikenlaisten organisaatioiden toimintaa kasvavissa määrin, ja se on meistä mahtavaa!

Mutta mikä tekee infonäyttöviestinnästä vaikuttavaa? Mielestämme toisiinsa kytköksissä olevat seuraavat asiat:

Tarpeellisuus - mieti ensin mihin tarpeeseen olet hankkimassa infonäyttöjä.

Markkinointitarkoituksiin? Henkilökunnan tiloihin? Kuka on yleisönä, mitä heille halutaan tai tarvitsee kertoa. Missä näyttö on hyvällä paikalla ja ehtiikö siinä tutustua sisältöihin.

Jos tarpeita on monta, kannattaa pohtia eri näyttöjen teemoittamista eri tarkoituksiin, vaikka yleisö olisi sama. Yhdellä näytöllä voi olla vaikkapa tärkeämpää työsuhdeasiaa ja toisella viihtyvyyttä lisäävää asiaa.

Oikea-aikaisuus - tarpeita ja mahdollisia sisältöjä voi olla hurjan paljonkin!

Kaikkea ei tarvitse tai kannata kertoa kerralla. Infonäytöt ovat vilkaisumedia, eli lyhyet sisällöt vaihtuvat nopeasti. Ajastaminen helpottaa infotulvaa ja pitää sisältöjonot kohtuullisina. Esimerkiksi lounaslistat kiinnostavat aamupäivällä, julkisten aikataulut iltapäivällä.

Vaihtuvuus - ajankohtaiset sisällöt ja tuoreus luovat vaikuttavuutta etenkin kun sama yleisö näkee näyttöjä usein.

Jos näytöillä pyörii jatkuvasti samannäköiset tai samat sisällöt, näytön huomioarvo heikkenee eikä sitä kiinnosta katsella. Kiinnostavuutta pidetään yllä vaihtuvilla ja tarpeellisilla sisällöillä, ajankohtaisuudella ja visuaalisella monipuolisuudella.

 

Autamme sinua onnistumaan, oli viestintähaasteesi millainen tahansa. Osallistumalla maksuttomaan demoomme pääset tutustumaan iDiDiin ja sen käyttöön. Ilmoittaudu mukaan tästä

 

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.