Skip to the content

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia tarjoaa yhden Suomen laajimmista koulutuspaleteista. Omniasta löytyy elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia ammatillisesta ja aikuiskoulutuksesta täydennyskoulutuksiin, nuorten työpajatoimintaa, lukio-opintoihin sekä vapaaseen sivistystyöhön. Lisäksi Omnia tarjoaa monipuolisia yrityspalveluita. Ammatilliseen koulutukseen osallistuu vuosittain täyspäiväisesti 10 000 oppijaa ja vapaan sivistystyön kursseille 40 000 kurssilaista.

Viestinnän sujuvuus näin huimalle henkilömäärälle ei ole itsestäänselvyys, kun erillisiä toimipisteitäkin organisaatiossa on kaikkiaan yli toistakymmentä. Opiskelijaviestinnän haasteisiin ratkaisuksi löytyi iDiD, jonka avulla viestintä paitsi sujuu vaivattomasi, myös tavoittaa tehokkaasti. iDiD on käytössä 11 toimipisteessä mm. aulatiloissa, ruokaloissa ja kirjastoissa. Infonäyttöjen avulla opiskelijat ja henkilökunta pysyvät ajan tasalla Omnian ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

iDiD on ketteryyttä. Samalla se on ratkaisu sisäiseen näkyvyyteemme kaiken kaikkiaan.

Viestintä- ja markkinointijohtaja
Päivi Korhonen

Toteutuksia

Jyväskylän kaupunki

- Tilaa ajatuksillesi

Jyväskylän kaupunki

Tampereen kaupunki

- Monipuolista viestintää Tampereella

Tampereen kaupunki

NoHo Partners Oyj

- Elämyksiä ympäri Suomen

NoHo Partners Oyj
Katso lisää

iDiD digital signage

Haarlankatu 4 A
33230 Tampere

010 281 4350
info@idid.fi

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.