Skip to the content

Infonäytöt palvelevat toimistoympäristöissä jo näppäränä osana viestintää, mutta kuinka tavoittaa kotitoimistoilla työtä tekevät tai muuten liikkuvaista sorttia olevat kollegat?

iDiD Portable on iDiDin lisäpalvelu, jolla henkilökohtaisesta älypuhelimesta, tabletista tai kannettavasta tietokoneesta kuoriutuu hetkessä henkilökohtainen infonäyttö jopa taskukoossa. Laajentamalla iDiDin käyttöä Portableen tavoitat koko henkilöstön tai asiakaskunnan ajasta tai paikasta riippumatta.

Portable sopii niin etätöitä tekeville kuin liikkuvillekin työntekijöille, oppilaitosten henkilökunnalle ja opiskelijoille tai vaikkapa kauppakeskuksen asiakaskunnalle. 

Osallistu kesäkuun ensimmäiseen teemakoulutukseen iDiD Portable - Viestintää taskukoossa torstaina 3.6.2021 klo 9 - 9.30 ja varmista että viestintäsi huomioi koko kohderyhmäsi tarpeet.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ.

Tulevat teemakoulutukset

17.6.2021 Ensiapukeinot teknisiin haasteisiin

  • Mitä teen, kun näyttö on pimeä tai sisällöt eivät päivity näytöille 
  • Toistimet iDiD-hallinnassa

Heinäkuun ajan teemakoulutukset ovat tauolla. Elokuussa jälleen palataan teemojen pariin.

Aurinkoista kesää!

Eriskummallinen vuosi on mullistanut meidän kaikkien työarjen ja viestinnän rooli ja tärkeys on korostunut entisestään. iDiD Portablen avulla tavoitat myös kotitoimistolla työtä tekevät kollegat ja juuri lanseerattu uusi swaippaus-toiminto jouhevoittaa iDiD Portablen käyttöä entisestään.

TERVETULOA KOULUTUKSEEN!

Toteutuksia

Rukan kävelykyläyhdistys

- Näyttävää viestintää reaaliajassa Rukan matkailijoille

Rukan kävelykyläyhdistys

Espoon kaupunki

- Espoo liikkuu ja lukee

Espoon kaupunki

Glaston Oyj

- Kansainvälistä viestintää

Glaston Oyj
Katso lisää

iDiD digital signage

Haarlankatu 4 A
33230 Tampere

010 281 4350
info@idid.fi

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.