Skip to the content

Avoimuutta ja vuorovaikutteisuutta sisäiseen viestintään infonäyttöjen keinoin

Sisäinen viestintä on monessa yrityksessä ja organisaatiossa iso haaste. Avoimuus ja vuorovaikuttaminen ovat keskiössä nyt ja tulevaisuudessa. Miten tuoda yrityksen päämäärä ja arvot näkyväksi, muistuttaa ja osallistaa, reagoida nopeasti, visualisoida tieto näkyväksi näyttökohtaisesti tai jopa globaalisti?

Onnistuessaan nykyaikainen sisäinen viestintä sitouttaa henkilöstöä sekä lisää tyytyväisyyttä. Infonäytöt tarjoavat informaation jakamiseen visuaalisen ja tehokkaan kanavan.

 

Yritysarvoista viikonlopputoivotuksiin

Leppäkoski on energia-alan konserni, joka tarjoaa asiakkailleen kestäviä sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasupalveluja sekä energiaratkaisuja kuluttajien sekä yritysten tarpeisiin. Leppäkoski on käyttänyt iDiDia jo yli viisi vuotta.

Leppäkoskella on kaikissa toimipisteissä infonäyttö, johon luodaan iDiDilla sisältöä. Suurin osa sisällöistä on sama kaikille, mutta paikkakuntakohtaisesti vaihtuvaa tietoa ovat esimerkiksi lounaslistat. Poikkeusaikana suurin osa henkilöstöä työskentelee etänä, mutta ammattiryhmistä mm. asentajat saavat toimipistekohtaista ajankohtaista sisältöä.

iDiD infonäyttöjärjestelmää käyttää Leppäkoskella viestintäkoordinaattori Essi Keskitalo.
” Infonäytöiltä löytyy henkilöstölle tiedotettavaa sisältöä. Kerromme esimerkiksi yrityksen ajankohtaisista uutisista ja käynnissä olevissa kampanjoista. Osa sisällöstä pysyy vakiona, kuten yrityksen arvot tai työterveyden yhteystiedot, kun taas osa sisällöstä päivittyy säännöllisesti tai tarvittaessa. Lisäksi meillä on sisältöä, jonka nostamme näkyviin aina tarvittaessa. Tästä esimerkkinä sähkönjakeluhäiriötilanteissa näytettävä häiriökartta”, toteaa Essi ja jatkaa: ”Päivitämme infonäytöille myös muuta henkilöstölle hyödyllistä sisältöä, kuten lounaslistat, sekä piristystä arkeen tuovaa sisältöä, kuten maanantaiset Positiivareiden ajatukset tai perjantain viikonlopputoivotukset hauskan kuvan kera.”

 

iDiD integraatioilla ja html-elementeillä huomioarvoa

iDiD on tunnettu helppokäyttöisyydestään sekä monipuolisuudestaan. Käyttäjät pystyvät rikastamaan teksti-, kuva- ja videosisältöään sisältöään esimerkiksi html-elementeillä. Leppäkoski käyttää elementteinä mm. YLEn uutissyötettä, nimipäivätiedotusta, tapaturmattomat päivät -laskuria sekä tapahtumalaskureita esimerkiksi joulun odotuksen osalta. HTML-elementtien lisäksi monipuoliset integraatiot sekä connectorit mahdollistavat tiedon hyödyntämisen suoraan yrityksen omista tietolähteistä.

Essi kiitää myös käyttäjille suunnattuja ilmaisia koulutuksia sekä suosittelee iDiDia lämpimästi tehostamaan organisaatioiden viestintää.

Infonäytöt ovat tukena siinä, että sisäinen viestintä tavoittaa henkilöstön ja pitää ajankohtaiset uutiset sekä muut tärkeät tiedot mielessä arjessa. Sisältöjen ylläpito on helppoa ja onnistuu kätevästi paikasta riippumatta. Infonäytöt tarjoavat visuaalisesti paljon mahdollisuuksia.
Olemme hyödyntäneet koulutuksia enemmän infonäyttöjen käyttöönoton alkuaikoina. Koulutusten avulla sai varmuutta sisältöjen päivitykseen ja eri elementtien hyödyntämiseen. Kiitosta voisi antaa erityisesti siitä, että koulutuksia järjestettiin useina eri ajankohtina. Suosittelen iDiDia!

Tutustu myös muihin toteutuksiimme TÄSTÄ

Toteutuksia

Rukan kävelykyläyhdistys

- Näyttävää viestintää reaaliajassa Rukan matkailijoille

Rukan kävelykyläyhdistys

Fimlab Laboratoriot Oy

- Suomen suurin laboratorioalan yritys

Fimlab Laboratoriot Oy

Pohjolan Osuuspankki

- EU:n pohjoisin pankki

Pohjolan Osuuspankki
Katso lisää

iDiD digital signage

Haarlankatu 4 A
33230 Tampere

010 281 4350
info@idid.fi

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.