Skip to the content

Smurffijengi kasvaa jälleen - Kimmo Arramies aloittaa iDiDin markkinointijohtajana

Vallitsevasta tilanteesta huolimatta meillä smurffijengiläisillä on aihetta hymyyn. Joulukuun alusta Kimmo Arramies aloittaa iDiDin markkinointijohtajana, hienommin sanottuna CMO:na. Kimmo on ollut iDiDin matkassa mukana aivan alusta lähtien osakkaan roolissa ja nyt voisi sanoa, että hän on palannut muutamien mutkien kautta sekä lukuisia kokemuksia ja oppeja rikkaampana takaisin kotiin.

Kimmon rooli painottuu vahvasti markkinoinnin ja myynnin työtehtäviin ja eritoten näiden kahden toiminnon saumattomaan yhdistämiseen. Kimmon sanoin markkinoinnin ja myynnin tulee pelata samaa pelikirjaa. Apuna kunnianhimoisten tavoitteiden toteuttamisessa ja saavuttamisessa on smurffijengin rautainen markkinointitiimi sekä tietenkin kumppanuuspäällikkömme Ari Asukas.

Kimmolla on vahva, yli 20 vuoden mittainen yrittäjätausta sekä arvokasta kokemusta mm. pörssiyhtiöiden digitaalisten viestintäratkaisujen toteuttamisesta. Vahvan yrittäjätaustan myötä Kimmolla on kyky ja ymmärrys punnita asiakkaan liiketoimintaa eri näkökulmien kautta sekä uskallus myös kriittisesti sparrata ja tuoda uusia ideoita ja toimintamalleja asiakkaan työkalupakkiin.

Vallitseva tilanne on muuttanut jo nyt meidän kaikkien työarkea. Ajantasaisen ja oikean tiedon saaminen organisaatioissa korostuu entisestään. Koen, että infonäytöt ja iDiDin joustavasti eri käyttötarpeisiin skaalautuva, käyttäjäystävällinen ohjelmisto on ratkaisu monen yrityksen viestinnän haasteisiin kokoluokasta riippumatta. Odotan innolla, että pääsen kehittämään ja konsultoimaan niin iDiDin kuin asiakkaidenkin myynnin ja markkinointiviestinnän haasteita ja moninaisia mahdollisuuksia”, Kimmo myhäilee.

Myös koko smurffijengi on enemmän kuin iloissaan uudesta työkaverista ja toivottaa Kimmon lämpimästi tervetulleeksi osaksi smurffijengiä!

Yritys

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.