Skip to the content

Infonäyttö taskussasi

Infonäytöt palvelevat näppäränä osana viestintää jo toimistolla, koulun käytävillä ja kauppojen näyteikkunoilla mutta entä, kun kohdeyleisö on liikkuvaista sorttia? Ratkaisu siihen on iDiD Portable! iDiD Portable on iDiDin lisäpalvelu, jolla henkilökohtaisesta älypuhelimesta, tabletista tai kannettavasta tietokoneesta kuoriutuu hetkessä henkilökohtainen pikku infomonitori.

Portable sopii liikkuville työntekijöille, oppilaitosten henkilökunnalle ja opiskelijoille tai vaikkapa kauppakeskuksen asiakaskunnalle. Sen avulla organisaation sisällöt tuodaan nähtäville millä tahansa mobiililaitteella reaaliajassa. Organisaation yksilöllisen Portable-sivun voi avata millä tahansa yleisesti käytössä olevalla selaimella, jolloin laiterajoitukset eivät tule sisällön näkemisen esteeksi.

Varmista että viestintäsi huomioi koko kohderyhmäsi tarpeet, jotta tiedotteet, aikataulut ja tervehdykset tavoittavat vastaanottajat silloinkin, kun he eivät ole kiinteiden infotaulujesi äärellä. Sisäisestä viestinnästä kätevästi tarkastettaviin mainossisältöihin, iDiD Portablella saat yhden järjestelmän ja suurten infotaulujen edut pieniinkin näyttöihin paikasta riippumatta.

iDiD Portablea käyttävät jo mm. Nokian kaupunki ja Oulun kaupunginteatteri.

Kiinnostuitko? Kysy lisää myynti@idid.fi.

 

Blogi

Toteutuksia

Tampereen kaupunki

- Monipuolista viestintää Tampereella

Tampereen kaupunki

Espoon kaupunki

- Espoo liikkuu ja lukee

Espoon kaupunki

Peab Oy

- Työturvallisuutta näytöllä

Peab Oy
Katso lisää

iDiD digital signage

Haarlankatu 4 A
33230 Tampere

010 281 4350
info@idid.fi

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.