Skip to the content

Näyttävää olosuhdevalvontaa iDiDin ja eGaten yhteistyöllä

eGate ja iDiD ovat aloittaneet yhteistyön, jonka avulla työmaiden ja rakennusten olosuhdetietoja voidaan julkaista infonäytöillä. Sekä eGate että iDiD ovat kehittäneet verkkopalveluitaan samansuuntaisesti, tavoitteenaan joustava raportointi ja informaation esittäminen. Yhteistyön ansiosta kumpikin osapuoli hyötyy toistensa osaamisesta ja kun järjestelmillä on jo valmiiksi osin yhteinen käyttäjäpohja, integraatio tuo helposti selvää lisäarvoa käyttäjille.

eGaten verkkopalvelussa voidaan esittää esimerkiksi työmaiden tai muiden rakennusten ilmanlaadusta kertovia mittareita, kuten kosteus- ja lämpötilatietoja. Helposti käyttöönotettavalla integraatiolla nämä tiedot saadaan esitettyä infonäytöillä muun ajankohtaisen tiedon ohella ajastetusti ja oikeaan paikkaan kohdistetusti. Kun tieto on nopeasti nähtävillä, sisäilman laadun tarkkailu on entistäkin helpompaa ja tarkempaa ja mahdolliset ongelmakohdat on nopea havaita. Silloin myös niiden korjaaminen voidaan aloittaa aiemmin säästäen sekä rakenteita että rakennusten käyttäjien terveyttä.

Integraation ensimmäisinä hyötyjinä ovat yhteiset asiakkaat kuten rakennusliikkeet ja kunnat ja kunnissa erityisesti koulut. Infonäyttöjen käyttö kouluissa yleistyy jatkuvasti ja niissä sisäilman laadunseuranta onkin tärkeää. Integraatiosta hyötyvät kuitenkin kaikki ilmanlaadun seurannasta kiinnostuneet.

 

eGate on erikoistunut rakennuksen olosuhteinen mittaamiseen koko sen elinkaaren ajan. Mittaamisella mahdollistetaan rakentamisen parempi laatu ja varmistetaan rakennusten käyttäjien asianmukaiset olosuhteet. 

 Ohjeet integraation käyttöönottoon löydät tukisivustoltamme.

comments powered by Disqus

Toteutuksia

Nordic Hospitality Partners

- Elämyksiä ympäri Suomen

Nordic Hospitality Partners

Rovaniemen seurakunta

- Infonäyttöviestintää pohjoisessa seurakunnassa

Rovaniemen seurakunta

Glaston Oyj

- Kansainvälistä viestintää

Glaston Oyj
Katso lisää

iDiD digital signage

Haarlankatu 4 A
33230 Tampere

010 281 4350
info@idid.fi

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.