Skip to the content

Uusi iDiD-versio on nyt julkaistu!

Uusi iDiD

iDiDin toimintaa ohjaavana periaatteena on alusta asti ollut jatkuva kehitys ja henkilökohtainen palvelu. Pyrimme jatkuvaan vuoropuheluun asiakkaidemme ja muiden yhteistyötahojemme kanssa voidaksemme tehdä viestinnästä entistäkin helpompaa ja tehokkaampaa. Nyt saammekin ylpeänä esitellä näiden keskustelujen ja ideointimme tuoreen hedelmän, uuden uljaan iDiD-version!

iDiD on luotu käyttäjiä ajatellen, joten uudistukset tuovatkin mukanaan entistä käyttäjäystävällisemmän ja miellyttävämmän infonäyttöjärjestelmän. Paransimme käyttökokemusta mobiililaitteilla, jotta sisältöpäivitysten luonti ja ajastaminen missä ja milloin vain olisi yhtä helppoa ja mukavaa kuin työkoneen ääreltä. Samalla uuden järjestelmän parempi suorituskyky tekee käytöstä aiempaa kustannustehokkaampaa, sillä järjestelmän käyttö vaatii nyt vähemmän kaistaa kuin ennen.

Uudistukset näkyvät tietenkin myös suoraan käyttäjälle entistä helpomman hallinnan muodossa. Yksi suurimmista käyttöä helpottavista ominaisuuksista uudessa versiossa on oppiva editori, jonka avulla fonttien ja värien valinta helpottuu ja työskentely nopeutuu. Oppivan editorin avulla aiemmin käytetyt fontit ja värit löytyvät muistista ja lisäksi parannetun tiedostolatauksen ansiosta tiedostojen lataus, jaottelu ja haku on entistä helpompaa. Oppivan editorin lisäksi järjestelmä mahdollistaa nyt myös kustomoitujen fonttien käytön iDiD-sisällöissä, jolloin organisaatiosi visuaalinen ilme on yhtenäinen kaikessa viestinnässä käyntikorteista aulanäyttöihin.

Sujuvampi työnkulku mahdollistaa sisältömuutokset nopeallakin aikataululla oli kyse sitten yksittäisestä näytöstä tai koko organisaation laajuisesta näyttökampanjasta. Kaikki uudet ominaisuudet ja parannetut toiminnallisuudet on paketoitu moderniin, selkeään käyttöliittymään. Kaikesta tästä muutoksesta huolimatta muutama asia on ja pysyy: Kaikki uudet ominaisuudet ja toiminnallisuudet tulevat käyttäjiemme käyttöön olemassa olevilla hinnoilla, et siis maksa uutuuksista ekstraa! Ja mikä tärkeintä, iDiD on jatkossakin käyttäjän kaveri ja suunniteltu jokaisen viestintää toteuttavan tahon käyttöön eikä vaadi erikoistaitoja ja -tekniikoita. Lisäksi palvelumme pysyy luotettavana, nopeana ja vain muutaman napin painalluksen päässä aina, kun sitä tarvitset.

Jos olet aiemman hallinnan käyttäjä, tarjoamme Skypen välityksellä 30 minuutin mittaisia etäkoulutuksia, joissa saat havainnolliset ohjeet siitä, mitä uusi versio tarjoaa ja miten saat siitä täyden hyödyn irti! Ilmoittaudu mukaan etäkoulutukseen täältä.

iDiD-ohjelmisto

Toteutuksia

Omnia Espoo

- Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia

Omnia Espoo

UKK-instituutti

- Osaamista terveysliikunnan edistämiseen

UKK-instituutti

Eurohostel

- Matkailijan paras ystävä

Eurohostel
Katso lisää

iDiD digital signage

Haarlankatu 4 A
33230 Tampere

010 281 4350
info@idid.fi

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.