Skip to the content

Timmi Connector

Tilavarausohjelmisto TIMMI tekee tilojen varaamisesta ja tilapalveluiden hallinnoimisesta helppoa ja palvelee erityisesti kuntien ja suurten yritysten tarpeita. Jotta prosessi toimisi saumattomasti alusta loppuun silloinkin kun on aika käyttää tiloja, loimme infonäyttöjämme varten TIMMI-integraation.

Sujuvaan tilahallintaan kuuluu olennaisena osana viestinnän sujuvuus myös loppukäyttäjän näkökulmasta. Yksinkertaisimmillaan tämä tarkoittaa automaattisesti päivittyviä tilavaraustietoja esimerkiksi neuvotteluhuoneiden ovenpielinäytöissä. Juuri tätä tarkoitusta varten loimme iDiDille TIMMI Connectorin. Sen avulla TIMMIstä poimitaan kunkin tilan varaustiedot ja näytetään oikea-aikaisesti näytöllä. Muutokset ja aikataulut päivittyvät näytöille automaattisesti, jolloin henkilökunnan ei tarvitse huolehtia ylimääräisistä ylläpitotoimenpiteistä. 

Tilatietojen lisäksi iDiD-näytöillä voidaan näyttää muutakin sisältöä kuten julkisen liikenteen aikatauluja tai säätietoja, jolloin näytöistä saadaan suurin mahdollinen hyöty silloinkin, kun tiloilla ei ole voimassaolevia varauksia.

TIMMI-integraatio on käytössä jo esimerkiksi Tampereen liikuntapalveluilla Ratinan Stadionilla. 

Mikäli kiinnostuit yhdistämään sujuvan tilapalveluhallinnan ja infonäytön helppouden, lähetä meille viesti Yhteys-sivun kautta tai sähköpostitse osoitteella myynti@idid.fi.

Tiedotteet