Skip to the content

Tampuuri-integraatio

Tampuuri on kiinteistötietojärjestelmä ja isännöintiohjelma, jota voidaan käyttää esimerkiksi vikailmoitusten käsittelyyn, kulutuksen raportointiin, asukastietojen ylläpitoon ja tiedottamiseen. Kun rappunäyttöjen käyttö taloyhtiön tiedottamisessa lisääntyy jatkuvasti, eri järjestelmien integrointi säästää sekä aikaa että vaivaa.

Tampuuri on iDiDin tavoin selainpohjaisesti käytettävä järjestelmä, jonka avulla huolehditaan jo 33 000 kiinteistön tiedonvälityksestä ja joka tavoittaa jopa 1,1 miljoonaa vuokralaista ja asukasta. 

Jotta tiedonkulusta saataisiin aiempaa sujuvampaa, kehitimme rappunäyttöjämme varten integraation Tampuurin kanssa, jotta kertaalleen syötettyä tietoa ei tarvitse käsitellä näyttöjä varten toistamiseen. Tampuuri pyrkii palvelemaan niin vuokralaisia kuin isännöintiyrityksiä, sillä edelliset voivat tarkastella sen kautta esimerkiksi ilmoitustaulua ja pöytäkirjoja, jälkimmäiset hoitaa asiakkuuksia ja muutostöitä. iDiD-rappunäyttöjen Tampuuri-integraation avulla paremmasta tiedonkulusta hyötyvät kaikki osapuolet.

Kun tieto päivitetään Tampuuriin, se tuodaan rappukäytävänäytölle sopivaksi muotoiltuna automaattisesti ilman tarvetta uudelleenkirjoittamiselle. Päivityksissä otetaan huomioon myös tietyt estot, kuten joidenkin nimien julkaisemiskielto nimitauluilla. Nimitietojen lisäksi Tampuurista voidaan tuoda myös muita  vaihtuvia tietoja, kuten sauna- ja pesutupavuoroja, autopaikkoja ja muita ajankohtaisia tiedotteita.

Muutokset remonttiaikatauluissa saa päivitettyä asukkaiden näkyville minuuteissa, joten turha tulostaminen ja papereiden kuljettaminen taloihin yksitellen säästää aikaa muille töille.

Tampuuri-integraatio kehitettiin asiakkaiden toiveesta ja se otettiin ensimmäisenä käyttöön Oriveden kaupungin vuokrataloissa alkuvuodesta 2016.

Integraatiot

Toteutuksia

Nordic Hospitality Partners

- Elämyksiä ympäri Suomen

Nordic Hospitality Partners

Tampereen kaupunki

- Monipuolista viestintää Tampereella

Tampereen kaupunki

Omnia Espoo

- Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia

Omnia Espoo
Katso lisää

iDiD digital signage

Haarlankatu 4 A
33230 Tampere

010 281 4350
info@idid.fi

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.