Skip to the content

iDiDin avulla Hotel & Spa Järvisydämen asiakasviestintään saatiin kaivattua tehokkuutta ja visuaalisuutta. Avaintekijöitä infonäyttöjärjestelmän valinnassa olivat laadukkuus, helppo päivitettävyys sekä brändin ilmettä toistava sisältö. Nyt matkailijoiden informointi, ohjaus ja opastus onnistuvat vaivatta eri puolilla matkailukeskusta.

iDiD-ohjelmisto, Toteutukset

Infonäytöt palvelevat toimistoympäristöissä jo näppäränä osana viestintää, mutta kuinka tavoittaa kotitoimistoilla työtä tekevät tai muuten liikkuvaista sorttia olevat kollegat?

iDiD Portable on iDiDin lisäpalvelu, jolla henkilökohtaisesta älypuhelimesta, tabletista tai kannettavasta tietokoneesta kuoriutuu hetkessä henkilökohtainen infonäyttö jopa taskukoossa. Laajentamalla iDiDin käyttöä Portableen tavoitat koko henkilöstön tai asiakaskunnan ajasta tai paikasta riippumatta.

iDiD-ohjelmisto, Koulutus
Rakkaalla lapsella on monta nimeä, kuten tuttu sanonta kuuluu. Meille riittää jatkossa yksi. Tähän asti yrityksen virallinen nimi on ollut ConnectingTalents Oy. Jatkossa toimimme nimellä iDiD Oy.
Yritys

Kesä on jo aivan kulman takana ja niin myös toukokuun toinen teemakoulutus. Vuorossa on visuuaalisen viestinnän neljäs osa, jossa käydään läpi kuinka voit rikastuttaa näyttösisältöä toinen toistaan upeammilla taustakuvilla.

iDiD-ohjelmisto, Koulutus

Toukokuun ensimmäisen teemakoulutuksen aiheena on iDiD Ovenpielinäytöt. Koulutuksessa käydään läpi kuinka voit laajentaa iDiDin käyttöä ja ottaa myös tilavaraukset haltuun ja tuoda kalenteritiedot näppärästi näkyville niin Googlen, Exchangen kuin O365:n kalenteritiedoista.

Infonäyttöjen avulla voi viestiä oikea-aikaisesti ja jakaa sisällöltään relevanttia, arkea helpottavaa tietoa eri sidosryhmille nopeasti ja vaivattomasti. Infonäyttöviestinnän tehokkuuteen tarttunut Nokian kaupunki on hyödyntänyt infonäyttöjä laajasti eri yksiköissään jo vuodesta 2015, jolloin Harjuniityn koulussa siirryttiin digitaaliseen viestintään.

iDiD-ohjelmisto, Toteutukset

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.