Skip to the content

Huhtikuun ensimmäisessä teemakoulutuksessa pureudutaan visuaalisen viestinnän maailmaan. Koulutuksessa käymme läpi kuinka voit luoda näytöille näyttävää sisältöä nopeasti ja tehokkaasti uuden raahaus-toiminnon avulla. Opit myös kuinka säästät hurjasti aikaa kloonaamalla kokonaisia sisältöjä tai yksittäisiä elementtejä.

iDiD-ohjelmisto, Koulutus

Yksi merkittävimmistä integraatioiden eduista on manuaalisen työn väheneminen ja sitä kautta prosessien tehostuminen. Infonäytöt auttavat tekemään eri lähteistä tuotavan tiedon näkyväksi ja visuaalisesti virtaviivaiseksi. 

iDiD-ohjelmisto, Integraatiot

Viestintä, se kuuma puheenaihe tämän päivän työyhteisöissä. Se on aihe, mikä herättää monenlaisia tunteita ja informaatiotulvan kasvaessa on pohdinnan paikka, miten hoitaa viestintä ylipäätään onnistuneesti.

Tätä teemaa pohti myös Autotalo Laakkosen Espoon BMW & MINI liike. Pohdinnan myötä syntyi päätös tehostaa niin sisäistä kuin myymäläviestintääkin infonäyttöjen keinoin.

iDiD-ohjelmisto, Toteutukset

Maaliskuun ensimmäinen teemakoulutus pureutuu ajastusten ja ajastusmallien maailmaan. Opit myös kuinka saat prioriteetti-toiminnolla sisällöt näppärästi näkyviin.

iDiD-ohjelmisto, Koulutus

Helmikuun toinen teemakoulutus pureutuu kanavien tehokkaaseen hyödyntämiseen osana organisaation tai kunnan infonäyttöviestintää. 

iDiD-ohjelmisto, Koulutus

Vaikka infonäyttöviestintä on pitkälle visuaalista, asiakkaitamme kuuntelemme jatkuvasti tarkalla korvalla. Tyytyväiset asiakkaat ja pysyvät asiakassuhteet ovat toimintamme perusta, johon tähtäämme kaikessa tekemisessämme.

iDiD-ohjelmisto, Yritys

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.