Digital Signage

Slimme communicatie
voor begeleiden en dienen

iDiD

Efficiënt en gemakkelijk
online management content

Pylonit

Parhaat pylonit loistavilla näytöillä niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Sijoita näyttö hyvin suojattuun koteloon juuri sinne, missä ihmiset kulkevat. Sisällön päivitys ja ajastettu julkaiseminen sujuvat helposti iDiD:llä verkon yli pelkkää www-selainta käyttäen.  

Messunäytöt

Herätä näyttävästi huomiota messuilla! Tutustu erityisesti iDiD Touch App -kosketusnäyttösovelluksiin, jotka ConnectingTalents tuottaa sujuvana palveluna. Messuillakin toimii iDiD:n normaali käyttötapa: Kun näyttöön ei kosketa, siinä näytetään mainoksia ja infoa. Ja kun näyttöön kosketaan, se muuttuu interaktiiviseksi esittely- tai viihdekeskukseksi.  

Led-seinät

iDiD-ohjelmistolla ohjaat kaiken kokoisia ja muotoisia näyttöjä ja led-seiniä ulkona ja sisällä ilman ylimääräisiä videoprosessoreita tai skaalaimia.  

Opasnäytöt

Kokoustilat, hotellit ja konferenssikeskukset ovat paikkoja, joissa tapahtumat ja sijainnit muuttuvat, ja ihmisvirtojen sujuva ohjailu on yksi keskeinen asia. Digitaalisilla näytöillä ja joustavalla ohjelmistolla opastus sujuu helposti ja ennakoidusti, ja nopeasti yllättäviin tilanteisiin reagoiden.

iDiD - nieuwe generatie voor digital signage 

Beheer info schermen via het web, zelfs met uw mobiele apparaten. U kunt de schermen op afstand beheren, ongeacht hoeveel het er zijn en waar ze zich bevinden. De hoogwaardige schermen zijn uitstekend voor marketing, informatie en entertainment. Met iDiD kunt u bijna alle content, zoals video's, afbeeldingen, animaties, tekst of web content weergeven.

Vloeiende content management

In het hart van een goed info screen systeem is gebruiksvriendelijkheid en flexibel beheer dat het richten van de inhoud gemakkelijk maakt. De sleutel is eenvoud: wanneer het beheren van content aangenaam is, bieden de schermen een flexibele kanaal voor informatie, bewegwijzering, verkoop en entertainment.

HTML5 & CSS3

iDiD is een web-generatie software-service die is gebaseerd op de moderne web standaarden. De server programmering wordt uitgevoerd met de meest moderne oplossingen die verdere ontwikkelingen van het product mogelijk maken.