Mobiilia joustavuutta

iDiD-hallintasivustoa käytetään verkkoselaimen kautta mistä ja milloin tahansa. Päivittämiseen ei tarvita erillisten ohjelmistojen asentamista. Päivitys on mahdollista myös selaimen sisältävällä mobiililaitteella kuten matkapuhelimella tai tablet-tietokoneella.Ohjelmisto

iDiD on useiden äly- ja infonäyttöjen esityssisältöjen etähallintaan tarkoitettu ohjelmisto ja verkkopalvelu (SaaS). Sen avulla hallitaan helposti näyttöjen tai näyttöryhmien sisältöjä ajastetusti. Näytöt varustetaan iDiD-toistinsovelluksella, joka noutaa sisällöt palvelimelta ja huolehtii niiden esittämisestä. Hallinta tapahtuu verkkoselaimella iDiD-hallintasivuston avulla. 

Käytettävyys

Käyttäjät ovat tärkein osa kokonaisuutta, joka muodostuu laitteista, hallintaohjelmistosta ja sisällöstä. Siksi iDiD on kehitetty mahdollisimman helppo- ja sujuvakäyttöiseksi. Haluamme selkeästi erottua niistä ohjelmistoista, joiden käyttäminen vaatii insinöörin koulutusta tai yksinkertaisten asioiden tekeminen jää tekemättä huonon käytettävyyden takia. 

Kosketusnäytöt

Kosketusnäyttöjä ohjattaessa interaktiiviset toiminnallisuudet voivat olla valmiita verkkoaineistoja tai erityisesti kosketusnäyttöä varten tehtyjä sisältöjä ja palveluita. Yleensä kosketusnäyttösisällöt ovat html5-muotoisia paikallisia tai verkkopohjaisia ratkaisuja. 

Edistyneitä teknologisia ratkaisuja

Teknologisesti iDiD edustaa verkkopalveluiden terävintä kärkeä, ja on kehitetty uusimmilla ja tehokkaimilla ohjelmointitavoilla. Käyttäjälle iDiD toimii normaaleilla html5-tekniikoilla, joiden avulla on saatu toteutettua laitteistokokoonpano- ja käyttöjärjestelmäriippumaton ohjelmisto. Järjestelmän kehityksen tärkeinä teknisinä lähtökohtina ovat optimointi Digital Signage -näyttölaitteistojen suorituskykyyn sekä ennenkaikkea kosketusnäyttöjen tuomien mahdollisuuksien hyödyntäminen. 


 

iDiD-käyttökohteita

Julkaistu 14.9.2017 käyttäjältä Heidi Järvikylä Sisäinen viestintä
Julkaistu 11.7.2017 käyttäjältä Heidi Järvikylä Ravintolat ja Kahvilat Mainonta ja Markkinointi
Julkaistu 6.7.2017 käyttäjältä Heidi Järvikylä SoMe Opastus ja tiedotus
Julkaistu 5.7.2017 käyttäjältä Heidi Järvikylä Kuntasektori Oppilaitokset ja päiväkodit