Demotiistai


Oletko kiinnostunut digital signagen käytöstä? Haluatko tietää, miten iDiD voisi tehostaa juuri sinun organisaatiosi viestintää? Viikottain järjestettävän demotiistain aikana saat kattavan tietopaketin iDiD-infonäyttöjärjestelmän eduista ja käytöstä sekä tietoa siitä, millaisilla integraatioilla voit rakentaa infonäytöistä juuri omaa organisaatiotasi parhaiten palvelevan kokonaisuuden.


Tarjoamme mahdollisuuden tutustua iDiDiin helposti ja nopeasti Skypen välityksellä mistä tahansa. Demotiistai tarjoaa esittelyn iDiD-järjestelmän tärkeimpiin ominaisuuksiin tiiviisti 20 minuutissa. Viikoittaisessa tilaisuudessa käydään läpi iDiDin ominaisuudet ja käyttömahdollisuudet, minkä jälkeen voidaan perehtyä tarvittaessa yksittäisten käyttäjien tarpeisiin ja ratkaisuihin.

Demotilaisuus on maksuton eikä sido osallistujia mihinkään. Demo järjestetään joka tiistai ja voit ilmoittautua mukaan alla olevalla lomakkeella.

Lisätietoa

Demotilaisuus on maksuton eikä sido osallistujia mihinkään. Demo järjestetään verkon välityksellä Skype for Business -ohjelman välityksellä eikä se vaadi käyttäjältä ohjelmistojen asennusta.

Voit käyttää lomaketta myös lisätietojen tai erityistarpeiden esittämiseen. Kirjaa ne lomakkeelle mukaan, jotta osaamme ottaa ne huomioon esittelyssä tai sen jälkeen.

Ilmoittaudu maksuttomaan demoon