Flinkenberg Steel

14.9.2017 Heidi Järvikylä Sisäinen viestintä

Flinkenberg on suomalainen perheyritys, joka keskittyy tekniseen kauppaan. Liiketoiminta perustuu teollisuustuotteiden varastointiin, jakeluun ja jatkojalostukseen ja asiakkaita sijaitsee Suomen lisäksi myös Baltian maissa ja Ruotsissa.

lue lisää...

Ale Pub Telakka, Turku

11.7.2017 Heidi Järvikylä Ravintolat ja Kahvilat Mainonta ja Markkinointi

Ale Pub Telakka laulattaa karaokeintoilijoita Turussa joka ilta. Restamax-konserniin kuuluva Telakka esittää infonäytöllä tyylikkäästi niin juomahinnastoja kuin karaoken aikataulujakin.

lue lisää...

Finanssiala ry

6.7.2017 Heidi Järvikylä SoMe Opastus ja tiedotus

Finanssiala ry, entinen Finanssialan Keskusliitto, on finanssialan työnantajien etujärjestö, joka edustaa mm. pankkeja, vakuutusyhtiöitä ja arvopaperinvälittäjiä. Organisaatiossa työskentelee 55 finanssialan osaajaa ja sillä on yli 180 jäsenyhteisöä. Siksipä aulaan otettiin infonäyttö toivottamaan niin henkilökunta kuin vierailijatkin tervetulleiksi erilaisin automaattisesti päivittyvin sisällöin.

lue lisää...

Forssan kaupunki

5.7.2017 Heidi Järvikylä Kuntasektori Oppilaitokset ja päiväkodit

Axelin esikoulu Forssassa pääsee aloittamaan uuden lukuvuoden tuoreen iDiD-näytön siivittämänä. Koulu- ja päiväkotitoiminnassa paikkaansa vakiinnuttaneet infonäytöt ovat monipuolisia arjen apureita niin pienille oppijoille kuin heidän vanhemmilleenkin.

lue lisää...

Viola-kotiyhdistys ry

4.7.2017 Heidi Järvikylä Opastus ja tiedotus

Viola-kotiyhdistys perustettiin vuonna 1994 tarkoituksenaan mm. parantaa vanhusten ja vammaisten asunto-oloja sekä auttaa ylläpitämään heidän henkistä ja fyysistä kuntoaan. Yhdistyksen perusperiaatteisiin kuuluu asiakaslähtöisyys, jossa tärkeässä osassa on asiakastiedottaminen. Viola-kodin rappukäytävään sekä mm. ravintola Willa-Violan ikkunalle sijoitetuilla infonäytöillä voidaan tiedottaa esimerkiksi lisäpalveluista erilaisten perusasioiden kuten säätietojen ohella.

lue lisää...

Peab Ämmässuon turvapuisto

3.7.2017 Heidi Järvikylä Sisäinen viestintä Kosketusnäyttö

Peab on yksi rakennusalan toimijoista, joilla on oma rasti Espoon Ämmässuon turvapuistossa. Turvapuisto on rakennusalan työturvallisuuden koulutusrata, jolla rakennusalan henkilöstöä koulutetaan työturvallisuusaiheista lavastettujen tapaturmatilanteiden ja ympäristörastien avulla. Toisin kuin perinteisessä lähestymistavassa, jossa työmaan vaaroja pyritään välttämään, Ämmässuon turvapuistossa tarkkaillaan vahinkoja niiden jo tapahduttua ja opitaan samalla, miten ja miksi niitä tapahtuu ja ennen kaikkea, kuinka niitä voidaan estää. Rakennusyhtiö Peab käyttää omalla rastillaan turvapuistossa myös kosketusominaisuudella varustettua iDiD-näyttöä, jolta voidaan selailla erilaisia työturvallisuuteen liittyviä aiheita.

lue lisää...

Porvoon kaupunki

3.7.2017 Heidi Järvikylä Kuntasektori Matkailu Vapaa-aika ja Kulttuuri

Porvoossa historia ja nykyaika kulkevat tyylikkäästi käsi kädessä. Porvoo on historiallisesti merkittävä suomalainen kaupunki keskiaikaisine asemakaavoineen ja tunnelmallisine joenrantoineen. Kaupungin viestintä käyttää iDiD-infonäyttöjä kaupungin tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista tiedottamiseen.

lue lisää...

Monetra

30.6.2017 Heidi Järvikylä Sisäinen viestintä

Kuntahallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut Monetra tarjoaa kuntien tukipalveluja kuten talous- ja henkilöstöhallinnan ja tulkkauspalveluita Oulussa ja työllistää noin 460 henkilöstö- ja taloushallinnan asiantuntijaa. Tehokkaassa talossa myös sisäistä viestintää haluttiin tehostaa helposti iDiD-infonäytön avulla.

lue lisää...

Kojamo

26.6.2017 Heidi Järvikylä Sisäinen viestintä SoMe

Kojamo Oyj (entinen VVO-yhtymä) on Suomen suurin kiinteistösijoittaja, jonka toimialaan kuuluu kiinteistösijoittaminen, asuntovuokraus sekä asumisen palvelut. Noin 300 kiinteistöalan ammattilaista työllistävä yhtiö sijoitti sisäiseen viestintäänsä ottamalla Helsingissä sijaitsevan toimistonsa aulaan iDiD-näytön.

lue lisää...

Tampereen kaupungin liikuntapalvelut

22.6.2017 Heidi Järvikylä Kuntasektori Vapaa-aika ja Kulttuuri Hyvinvointi ja Liikunta Opastus ja tiedotus

Tampereen liikuntapalvelut vastaa kaikista kaupungin liikuntaan liittyvistä aiheista kuten kaupungin ylläpitämistä liikuntatiloista, ulkoilu- ja retkeilyalueista sekä niiden varauksista. Lisäksi liikuntapalvelut tarjoaa neuvontaa sekä tuo saataville erilaisia liikuntaan liittyviä esitteitä ja Tampereen Liikuntasanomat -lehteä. Liikuntapalvelut päätti aloittaa viestintänsä sujuvoittamisen ottamalla ensimmäisen infonäyttönsä käyttöön Ratinan stadionilla.

lue lisää...