Ajankohtaista

iDiD vahvistaa asemaansa kuntien infonäyttötoimittajana

31.8.2017 Leena Johansson

iDiD on ostanut iTravel Medioiden infonäyttöliiketoiminnan 23.8.2017. Yritykset ovat aiemmin toimineet yhteistyökumppaneina useissa eri matkailu- ja majoitusalan digitalisointiprojekteissa. Liiketoimintakaupan myötä Suomen voimakkaimmin kasvava infonäyttöjärjestelmien kehittäjä iDiD jatkaa iTravelin asiakkuuksien hoitamista.

lue lisää...

Tiistai on nyt demopäivä

7.8.2017 Heidi Järvikylä

Kiinnostaako digital signagen käyttö viestinnän tehostajana? Mietitkö, mitä iDiD voi antaa omalle organisaatiolle ja mitä kaikkea sillä voikaan tehdä? Suuresta kyselyiden määrästä johtuen päätimme lanseerata uuden demotiistain, jossa saat vastaukset tärkeimpiin iDiDin käyttömahdollisuuksiin tiiviissä 20 minuutin paketissa!

lue lisää...

Timmi Connector

8.6.2017 Heidi Järvikylä

Tilavarausohjelmisto TIMMI tekee tilojen varaamisesta ja tilapalveluiden hallinnoimisesta helppoa ja palvelee erityisesti kuntien ja suurten yritysten tarpeita. Jotta prosessi toimisi saumattomasti alusta loppuun silloinkin kun on aika käyttää tiloja, loimme infonäyttöjämme varten TIMMI-integraation.

lue lisää...

iDiD Screensaver

22.5.2017 ConnectingTalents

iDiD Screensaver on iDiD-tuoteperheen uusin tulokas. Näytönsäästäjä sopii mitä moninaisimpiin työympäristöihin ja toteuttaa samaa tavoitetta kuin muutkin iDiD-tuotteet: vaivatonta ja helposti hallittavaa viestintää.

lue lisää...

Peppi-integraatio

15.5.2017 Leena Johansson

iDiD-verkosto laajenee entisestään! Tällä kertaa voimme ylpeänä ilmoittaa liittyneemme osaksi Peppi-konsortiota, jonka Peppi-järjestelmäkokonaisuus tukee korkekoulujen opetukseen ja koulutukseen liittyviä prosesseja tuomalla korkeakoulujen eri tahojen hallinnon tehtävät yhteen. Konsortion kehittäjäjäseninä luomamme integraatiot ovat omiaan helpottamaan korkeakoulujen viestintää entisestään moderneilla ja käyttäjäystävällisillä ratkaisuilla.

lue lisää...

Kevään koulutukset

27.3.2017 Heidi Järvikylä

Vielä on kevättä jäljellä ja niin on myös iDiD-käyttökoulutuksia! Läpi syksyn ja tuiman talven olemme järjestäneet koulutuksia käyttäjillemme kuukausittain niin täällä toimistollamme kuin verkossakin eivätkä keväänkään koulutuspäivät ole vielä ohitse. Koulutuksien tavoitteena on tehdä iDiD-hallintaa tutuksi käyttäjille, helpottaa aloitusta uusille käyttäjille, virkistää kenties aiemmin käyttäneiden muistia ja antaa yleisiä vinkkejä sekä infonäytöistä yleensä kuin myös iDiDin suhteen.

lue lisää...

ITK 2017

24.3.2017 Heidi Järvikylä

On taas se aika vuodesta, kun interaktiivinen tekniikka koulutuksessa nousee kaikkien huulille ITK-konferenssin muodossa. Huhtikuun alussa Hämeenlinnassa nähdään jälleen Suomen suurin digitaalisen koulutuksen ja oppimisen tapahtuma. iDiD on läsnä oppilaitosten arjessa ja niin myös ITK:ssa, josta löydät meidät näyttöinemme tutusta paikastamme toisessa kerroksessa heti ilmoittautumistiskin vierestä!

lue lisää...

iDiD Roadshow

13.3.2017 ConnectingTalents

Digital signage, infonäytöt, digitaalinen tiedottaminen. Mitä se on? Miten erilaiset organisaatiot voivat sitä hyödyntää? Miksi kotimainen iDiD on ratkaisu oman organisaatiosi sujuvampaan viestintään? Tule kuulemaan vastauksia ja keskustelemaan kanssamme näistä ajankohtaisista kysymyksistä. Tilaisuuksia järjestetään kevään aikana seitsemällä eri paikkakunnalla ja niihin ovat tervetulleita kaikki digital signagesta kiinnostuneet.

lue lisää...

iDiD Portable

6.3.2017 Heidi Järvikylä

Infonäyttö, tuo näyttävä ruutu aulassa, ikkunassa tai toimistossa. Digitaaliset näytöt toimivat sisäänheittäjinä, sähköisinä ilmoitustauluina ja aikataulujen esittäjinä, mutta miten ne tavoittavat liikkuvan työn tekijät? Helposti, kun käytössä on iDiD Portable!

lue lisää...

Uusi kalenteri-integraatio: Exchange connector

6.3.2017 Heidi Järvikylä

iDiD on tuttu näky jo monella työpaikalla ja sen kiitellyimpiä ominaisuuksia onkin monesta lähteestä saatavan tiedon esittäminen automaattisesti yhdessä paikassa. Tämä on mahdollista erilaisten integraatioidemme avulla. Tällä kertaa vastasimme käyttäjiemme toiveisiin tuomalla käyttöön uuden kalenteri-integraation, jolla kalenteriin merkityt tapahtumat voidaan tuoda infonäytölle yhtä helposti kuin säätiedotteet ja uutisotsikotkin.

lue lisää...